GALERIJA SLIKA

Holiday Houses Zagorje

Boravak u Kući za odmor Adamo pružit će vam priliku da se osjećate kao kod kuće, ali istovremeno da se udaljite od svakodnevnih briga i stresa. Ovdje možete napuniti baterije i stvoriti prekrasne uspomene s najbližima. Bez obzira jeste li ljubitelj prirode, vina ili opuštanja pored bazena, ovo je destinacija koja će ispuniti sva vaša očekivanja za savršeni odmor.

Dorota - idealna je za 1-4 osobe i nudi besplatno parkiranje, Wi-Fi, bazen, roštilj i kamin. Uživajte u potpunoj privatnosti, okruženi prekrasnim pejzažima, dok istovremeno uživate u modernim pogodnostima našeg smještaja. S našim besplatnim sadržajima i udobnostima, osigurat ćemo da vaš boravak bude nezaboravan.

Uživajte u spektakularnim pogledima, osvježavajućem bazenu, relaksirajućoj sauni te svim ostalim pogodnostima koje vam kuća Marin nudi. S prostorom za 1-6 osoba, pružamo vam slobodan parking, besplatan wifi, te mogućnost uživanja u ukusnim obrocima na roštilju ili toplini kamina. "Kuća za odmor Marin" - gdje se udobnost susreće s prirodnim ljepotama. Rezervirajte sada i doživite jedinstven doživljaj odmora.

Novus kuća za odmor idealna je za 1-4 osobe i nudi besplatno parkiranje, Wi-Fi, bazen, roštilj i kamin. Uživajte u potpunoj privatnosti, okruženi prekrasnim pejzažima, dok istovremeno uživate u modernim pogodnostima našeg smještaja. S našim besplatnim sadržajima i udobnostima, osigurat ćemo da vaš boravak bude nezaboravan.

TOP